Reduceri! Termostat pompa KG Electronik CS-07 Vezi mai mare

Termostat pompa KG Electronik CS-07

CS-07

Produs nou

Termostat pompa KG Electronik CS-07

Controler pentru pompa recirculare, functie anti-stop si anti-inghet

Mai multe detalii

In stoc

125,00 lei taxe incluse

 • Termostat pompa KG Electronik CS-07

    Controlerul CS-07C poate fi utilizat ca termostat sau controler pentru pompa de incalzire in pardoseala. În acest dispozitiv avem posibilitatea de a regla temperatura de pornire şi de oprire a pompei. Pompa porneste dupa depasirea temperaturi de pornire setate de utilizator (O), se opreste dupa depasirea temperaturi de oprire setate (U ).CS-07C este echipat în functie anti stop, care previne stagnarea pompei in afara sezonului, la fiecare 14 zile porneste pompa pentru 15 secunde . Urmatoare functie utila a controlerului este alarma sonora, care semnalizeaza o temperatura prea ridicata. Porneşte cand temperatura in locul unde este montat senzorul depaseste (90 grade C). Controlerul este echipat si in sistem anti-inghet şi porneste pompa cand temperatura scade sub 5oC. Sub aceasta temperatura pompa functioneaza in continu.

  Deservirea controlerului: Temperatura setata pentru pornirea pompei se schimba prin apasarea butonului(intrare în opţiunea meniu), pe afisaj va aparea clipind litera O, si in acest moment se pot efectua modificarile temperaturi dorite cu butoane. Dupa cateva secunde controlerul singur va trece in mod de lucru şi va afisa temperatura actuala. În schimb temperatura de oprire a pompei se schimba prin apasarea butonului (intrare în optiunea meniu) pana pe afisaj va aparea clipind litera U, si în acest moment se pot efectua modificarile temperaturi dorite cu butoane.

  Funcţionarea manuala: Cu aceasta funcţie se poate verifica daca pompa cuplata funcţioneaza corect, prin apasarea simultan a butoanelor. Apasarea din nou a butoanelor va opri pompa. Sensibilitatea este diferenta dintre temperatura de intrare in ciclul de cuplare a controlerului si temperatura de intoarcere in stare de veghe. Controlerul CS-07C are o sensibilitate constanta cu doua trepte. De exemplu dupa setarea temperaturi la 50 C pornirea pompei are loc dupa ce temperatura va depasi 50 grade C iar oprire va avea loc dupa ce temperatura scade sub 48 grade C.

  Specificatii:

  - Alimentare 230V/50Hz +/- 10%

  - Absortia de putere 2W

  - Temperatura ambianta -10 C pana la 50 C

  - Sarcina de iesire a pompei 6A

  - Intervalul de masurare a temperaturilor 0 C pana la 99 C

  - Intervalul setarii de temperaturi 5 C pana la 80 

  - Rezistenta senzorului de temperatura -10 C pana la 120 C

  - Lungime cablu senzor - 1.2m

 • ProducatorKG Electronik
  TipElectronic

Releated Products