Despre Noi

Despre Trotus Grup SRL

Societatea Trotus Grup S.R.L a fost infiintata in 1997.Din anul 2000 am inceput colaborarea cu companii  producatoare din Polonia, Germania, Italia, Franta largind gama de produse termo-sanitare, in concordanta cu cerintele  pietei de profil din Romania.

Trotus Grup S.R.L a dezvoltat un parteneriat de durata cu producatori externi,avand ca atu principal performanta  produselor, asigurand un nivel ridicat de instruire a personalului angajat si nu in ultimul rand,urmarind alegerea acelor  canale de distributie care sa mentina prestigiul marcii si sa ofere consumatorului final mai mult decat un produs- o  imagine a calitatii.Societatea noastra isi dezvolta continuu reteaua de distributie pe tot teritoriul Romaniei, avand in  prezent sute de companii colaboratoare.Responsabilitatea fata de mediul inconjurator, corectitudinea in relatia cu  partenerii si fata de beneficiarii finali, cat si tendinta spre perfectiune si eficientizare, reprezinta valorile societatii  noastre.

        Trotus Grup are ca obiect de activitate distributia de produse termo-sanitare catre retelele de comercianti, depozite si magazine de profil. In 2014, Trotus Grup a ajuns sa fie prezenta in 30 de judete, avand peste 300 de clienti contractuali. Produsele importate sunt distribuite cu mijloace de transport proprii sau prin de curierat rapid.

       Detinem o platforma de 50.000 de metri patrati ,situata intr-un vad comercial foarte bun,la 2 km distanta de  Aeroportul International Satu Mare, cu birouri, depozite,magazin si showroom.

Trotus Grup colaboreaza cu companii producatoare si importa o mare parte din produse, in special instalatii de  incalzire:

  • Elektra: sisteme electrice de incalzire in pardoseala pentru interior si exterior,cabluri anti-inghet (SnowTec)pentru jgheaburi, burlane, rezervoare de apa si diverse lichide, rampe,scari,terase,stadioane etc. 
  • Hynter: cutii pentru distribuitori,console distribuitori;grupuri de pompare;radiatoare de baie.   
  • Luxor: distribuitoare; robineti radiatoare, grupuri de pompare si distribuitori modulari, fitinguri si racorduri.
  • Galmet:centrale pe combustibil solid,boilere si rezervoare,pompe de caldura,panouri solare;
  • Womix: grupuri de pompare
  • Regulus: radiatoare bi-metal
  • RG Elektronic: controlere pompă

 Suntem intr-o continua dezvoltare a relatiilor comerciale,avand deschidere spre noi colaborari cu firme interesate, atat din Romania cat si din strainatate.

Derulați în partea de sus
Închideți
Închideți

Coș de cumpărături

Închideți

Coșul de cumpărături este gol!

Continuați cumpărăturile